PALVELUT

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on perinteistä hierontaa, jossa lihaksia käsitellään manuaalisesti useilla eri hierontaotteilla ja -tekniikoilla. Lihaksen aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuu, lihaskireydet hellittävät ja jännitystilat poistuvat. Valittavissa 30min-2h hoidot.

Hinnat alkaen 30€

Katso koko hinnasto

KUUMAKIVI-HIERONTA

Kuumakivihieronta on koko vartalon ihana ja rentouttava hoito, joka toteutetaan kuumakivikattilassa noin 60 asteisiksi lämmitetyillä kivillä sekä öljyllä. Lämpö hoitaa kudoksia syvältä, joten hoito on samalla myös tehokas ja pitkävaikutteinen. Koko kehon hoito kestää 1½ tuntia.

Ihana lahjakortti-idea!

Hinta 65€

Katso koko hinnasto

KUIVAKUPPAUS

Kuivakuppaus, imukuppihieronta, liukukuppaus... rakkaalla lapsella monta lempinimeä. Kuivakuppaus on veretön ja kivuton toimenpide, jossa alipaineistettua imukuppia joko liu'utetaan iholla tai jätetään pistekuppauksena kireän paikan päälle. Kupeilla voidaan tehdä myös lymfa- ja selluliittihierontaa.

Hinnat alkaen 30€

Katso koko hinnasto

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on nimestään poiketen paljon muutakin kuin vain pään hieronta. Se on tehokas niska-hartia-pää hieronta, joka saa veret virtaamaan yläselän ja pään alueella tehokkaasti. Hoito tehdään istuen, vaatteiden päältä hieroen. Hoidon kesto on noin 30 minuuttia.

Hinta 25€

Katso koko hinnasto


MILLOIN HIERONTAA ON HYVÄ VÄLTTÄÄ?

On olemassa joitakin syitä, jotka joko estävät hieronnan sillä hetkellä kokonaan (esim. aktiivinen syöpä tai hoitamattomat kasvaimet) tai aiheuttavat sen, että hierontaa on mukautettava tietyiltä osin (esim. paikallisesti suonikohjuja ei hierota, muualta voi hieroa). Luethan alla olevan listan huolella läpi ja epävarmoissa tilanteissa konsultoi hierojaasi ennen ajanvarausta.


HIERONNAN TSEKKILISTA:

 1. Kuume, flunssa, muut akuutit tulehdukset sekä antibioottikuuri -> ei hierota ollenkaan, vaan annetaan elimistön ensin rauhassa parantua tulehduksesta.
 2. Aktiivinen syöpä ja pahanlaatuiset kasvaimet -> hierotaan vasta kun tilanne rauhallinen ja lääkärin lupa. Huom. Terminaalivaiheessa voidaan kuitenkin hieroa kivunlievityksenä .
 3. Sairastetut halvaukset, esim. aivohalvaus -> oltava lääkärin lupa milloin saa taas hieroa.
 4. Hemofilia eli verenvuototauti -> on hieronnan vasta-aihe, ei hierota.
 5. Sydänsairaudet tai sydämen toiminnalliset häiriöt (esim. tahdistin) -> hieronta saattaa rasittaa sydäntä liikaa, oltava hyvässä hoitotasapainossa ja vaatii lääkärin hyväksynnän.
 6. Suurentuneet imurauhaset -> on syytä lääkärin tutkia ennen kuin hierotaan.
 7. Laskimotukokset, esim. alaraajoissa -> estävät hieronnan, jotta tukos ei lähde liikkeelle ja aiheuta vakavia seurauksia (esim. keuhkoembolia).
 8. Aktiivisessa vaiheessa oleva nivel- ja lihasreuma -> ei hierota.  Kun tulehdusaktiviteetti rauhoittunut, hieroa voi tuntemusten mukaan.
 9. Raskauden alkukolmannes -> ei hierota lainkaan. Loppuraskaudessa harkiten ja alaselkää varoen.
 10. Iskeeminen kudos eli kudos joka kärsii hapenpuutteesta -> ei hierota, koska
  saattaa syntyä vaikeasti parantuva haavauma. Muualta kehosta voi hieroa.
 11. Tarttuvat ihoinfektiot, bakteeri-/sieni-/virusinfektiot, palo- ja paleltumavammat... -> estävät hieronnan paikallisesti, muualta kehosta voi hieroa.
 12. Suonikohjut -> estävät hieronnan paikallisesti, muutoin voi hieroa normaalisti.
 13. Akuutti trauma tai muut lihaksen/jänteen revähdykset, venähdykset jne. -> estävät paikallisesti hieronnan, muualta voi hieroa.
 14. Tyrä -> ei hierota tyräkohtaa, muualta voi hieroa normaalisti.
 15. Humala, muut päihteet tai krapula ->estää hieronnan, hierontaan tultava aina selvinpäin.

VARAA AIKASI TÄSTÄ: